Skip to main content
 • HILJAHELENA – HOTELLI SINUA VARTEN

  Det lilla och hemtrevliga hotellet
 • Hilja Helena olohuone

  Vi satsar på trivsamhet och personlig service
 • Vi vill göra ditt besök angenämt
Booking widget b24_widget_6673ed67e11db

HiljaHelena - ett hotell för dig

HiljaHelena är ett enastående och stiligt hotell i centrum av Kurikka. Det lilla och hemtrevliga hotellet erbjuder det allra viktigaste – individuell service och egen fred.

På HiljaHelena satsar vi speciellt på trivsamhet, renhet, en läcker frukost samt på flexibel och personlig service. Hotellet ligger i ett lugnt bostads- och affärsområde och alla rummen är stilla. Vi vill göra ditt besök så angenämt att du redan vid avgången väntar på att få komma åter.

Vi gör vårt bästa för att ta hänsyn till våra gästers önskemål och vårt mål är att övernattningen på HiljaHelena är den näst bästa upplevelsen efter det egna hemmet. Vi har satsat på atmosfären, temperaturen och ventilationen i rummen samt på kvaliteten av sängkläderna och sängarna.

 • trivsamt vardagsrum
  trivsamt vardagsrum
 • tvåbäddsrum
  tvåbäddsrum
 • tillgänligt badrum med armstör
  tillgänligt badrum med armstör
 • Bastu
  Bastu
 • badrockar i rummen
  badrockar i rummen
 • tvåbäddsrum
  tvåbäddsrum
 • Du kan laga din egen mellanmål

Lung och ro

HiljaHelena har åtta tvåbäddsrum, som alla har egen toalett, dusch, hårtork och television. Vi har också extrabädd samt babysäng (begränsad tillgänglighet). Gästerna har bastu och ett trivsamt vardagsrum i sin användning. Det finns kylskåp och mikrovågsugn för medhavd mat samt vattenkokare med kaffe- och tetillbehör. I vardagsrummet serverar vi frukost vid en överenskommen tidpunkt. HiljaHelena erbjuder gratis Wi-Fi och parkering med elstolpar. Under sommartiden är det trevligt att sitta på den vackra uteterrassen i kvällssolen.
Vi är ett rökfritt hotell. Husdjur är inte tillåtna.

HYR EN KANOT ELLER UPPLEVA REGIONEN MED LOKALA ÖGON

Vi har en kanot, som vi hyr ut för våra gäster för att paddla på vår sköna Kyrö älv. Kanoten är for 2-3 vuxna eller 2 vuxna med 1-2 barn. Priset: 40 eur.

Om du vill gå ute på naturstigar, kan du beställa matsäcken med förnödenheter från oss. Priset: 30-40 eur/två personer beroende på innehållet av lunchen, för mera än två personer 10-15 eur/person. Vi kan rekommendera dig våra egna favoriter som erbjuder naturens skönhet och lugn och ro för själen.

Om du är intresserad av dessa servicer, kontakta oss via mari@hiljahelena.fi och berätta om dina önskemål, så vi kan planera en service just för dig!

"Hemtrevligt. Mycket härligt bastu och frukost och personalen var trevlig."