• Hilja Helena olohuone

    YHDESSÄOLOON

    HiljaHelenassa olet kuin kotonasi
Booking widget b24_widget_60caa93f245e2

HILJAHELENASSA ON AINUTLAATUINEN TUNNELMA

Vedä villasukat jalkaasi ja tule istumaan iltaa muiden seuraan! Jos olet matkassa isomman seurueen kanssa, löydätte tilaa seurusteluun olohuoneestamme – jos taas olet yksin matkassa, saatat löytää juttukumppanin tai voit nauttia kirjahyllymme tarjonnasta itseksesi.

Olohuoneestamme löydät myös jääkaapin säilytystä varten, jos sinulla on eväitä mukana, sekä mikron aterioiden lämmittämistä varten. Huoneessa sängyllä suoraan laatikosta syömisen sijasta voit nauttia vaikka noutopizzasi pöydän ääressä astioita käyttäen - tiskaamisesta ei tarvitse huolehtia, sen teemme puolestasi aamulla. Käytettävissä on myös vedenkeitin, jonka avulla voit valmistaa itsellesi murukahvin tai iltateen.

VUOKRAA KANOOTTI JOKIMELONTAA VARTEN TAI LÄHDE KANSSAMME LUONTORETKELLE

HiljaHelenassa on inkkarikanootti, jonka vieraamme voivat vuokrata melontaretkelle kauniille Kyrönjoelle. Kuljetamme kanootin, melat ja pelastusliivit jokirantaan, josta voitte lähteä melomaan joko yläjuoksua kohti Jyllinkoskelle tai alajuoksun suuntaan kohti Koskenkorvaa. Palattuanne haemme kanootin takaisin rannasta. Kanootti soveltuu 2-3 aikuiselle tai 2 aikuiselle ja 2 lapselle. Joessa ei näiden koskien välillä ole voimakasta virtausta, joten reitti on turvallinen kokemattomallekin melojalle.

Haluaisitko lähteä luontoon, mutta kaipaisit paikallista opastajaa retkellesi? Lähde kanssamme viettämään rauhoittavaa ja rentouttavaa retkipäivää lähialueen monipuolisille luontopoluille - räätälöidään juuri Sinua varten sopiva retki suosikkikohteissamme.

HALUAISITKO JÄRJESTÄÄ HILJAHELENASSA KOKOUKSEN?

Lämminhenkisessä ja kodikkaassa olohuoneessamme voidaan järjestää esim. kokouksia arkisin päiväaikaan, jolloin tila toimii parhaiten max 15 henkilölle. Tilassa on videotykki ja myös TV toimii näyttönä tarvittaessa. Kahvi- ja lounastarjoilut voit tilata näihin tilaisuuksiin myös meiltä.

Ota yhteyttä, mikäli HiljaHelena kuulostaa sinun kokoukseesi sopivalta ratkaisulta!

"Persoonallinen, kodikas ja viihtyisä."

© HiljaHelena