Skip to main content
  • Hilja Helena olohuone

    YHDESSÄOLOON

    HiljaHelenassa olet kuin kotonasi
Booking widget b24_widget_664c41c4f1af0

HILJAHELENASSA ON AINUTLAATUINEN TUNNELMA

Vedä villasukat jalkaasi ja tule istumaan iltaa muiden seuraan! Jos olet matkassa isomman seurueen kanssa, löydätte tilaa seurusteluun olohuoneestamme – jos taas olet yksin matkassa, saatat löytää juttukumppanin tai voit nauttia kirjahyllymme tarjonnasta itseksesi.

Olohuoneestamme löydät myös jääkaapin säilytystä varten, jos sinulla on eväitä mukana, sekä mikron aterioiden lämmittämistä varten. Huoneessa sängyllä suoraan laatikosta syömisen sijasta voit nauttia vaikka noutopizzasi pöydän ääressä astioita käyttäen - tiskaamisesta ei tarvitse huolehtia, sen teemme puolestasi aamulla. Käytettävissä on myös vedenkeitin, jonka avulla voit valmistaa itsellesi murukahvin tai iltateen.

VUOKRAA KANOOTTI JOKIMELONTAA VARTEN TAI LÄHDE LUONTORETKELLE!

HiljaHelenassa on inkkarikanootti, jota vuokraamme vieraillemme melontaretkelle kauniille Kyrönjoelle. Kuljetamme kanootin, melat ja pelastusliivit jokirantaan, josta voitte lähteä melomaan joko yläjuoksua kohti Jyllinkoskelle tai alajuoksun suuntaan kohti Koskenkorvaa. Palattuanne haemme kanootin takaisin rannasta. Kanootti soveltuu 2-3 aikuiselle tai 2 aikuiselle ja 1-2 lapselle. Joki on turvallinen kokemattomallekin melojalle. Hinta 40,-.
 
Halutessasi nauttia alueen luontokohteista omatoimisesti, me pakkaamme mukaasi retkieväät ja lainaamme repun varusteineen. Hinta eväistä riippuen 30-40,-/2 hlöä, lisäeväät ja varusteet 10-15,-/hlö.
 
Näitä palveluita on saatavilla rajoitetusti, joten olethan hyvissä ajoin yhteydessä
soittamalla 044 702 2727,
sähköpostilla mari@hiljahelena.fi tai
yhteydenottolomakkeella

HALUAISITKO JÄRJESTÄÄ HILJAHELENASSA KOKOUKSEN?

Lämminhenkisessä ja kodikkaassa olohuoneessamme voidaan järjestää esim. kokouksia arkisin päiväaikaan, jolloin tila toimii parhaiten max 15 henkilölle. Tilassa on videotykki ja myös TV toimii näyttönä tarvittaessa. Kahvitarjoilut voit tilata näihin tilaisuuksiin myös meiltä.

Ota yhteyttä, mikäli HiljaHelena kuulostaa sinun kokoukseesi sopivalta ratkaisulta!

"Persoonallinen, kodikas ja viihtyisä."